Produktet Amerikane
dorëzuar drejtë në derën tuaj

porositëm sot nga Papagalli.

color-explosion-clipart-13

Miliona produkte nga Amerika

Zgjidh dhe zgjidhni nga kompanitë si Amazon, Walmart, Target ..

Shqipëri

Ne i dërgojmë produktet tuaja në Tiranë dhe shpërndajini urdhrat tuaja nga atje!

Kosovë

Ne po i shërbejmë Kosovës gjithashtu! Produkti merret dhe shpërndahet nga Prishtina

24/7 Urdhra

Mbështetje 24/7 në WhatsAPP

Shkarko WhatsApp
dhe na kontaktoni.

+1 281-646-8765

Na dërgoni lidhje dhe imazhe të produkteve që dëshironi dhe ne do t'ju japim një çmim!

Kam marrë iphone tim të ri nga Amerika në 2 javë. Jam shume i lumtur !
Bersant Cama
Luaj Video

Vjen së shpejti !

Produkte Amazon

sqShqip
en_USEnglish sqShqip